DEČIJA SOBA

Od sanjivih pastela do energetskog sjaja, boja stvara magiju u dečjim sobama.

Dok pretražujete boje u velikom izboru istih za decu svih uzrasta, dišite mirno: Benjamin Moore zelena „Natura“ boja je sertifikovana kao prijateljski nastrojena prema astmi i alergijama i ima nula VOCs and zero emissions.

Balansirajte sa svetlošću

Pitajte decu koju bi boju želeli za svoju sobu i koje su to velike i svetle nijanse na vrhu njihove liste. S obzirom na to da je ovo prostor u kojem deca treba da spavaju, uče i igraju se, u balansu je ključ.

Ovde, žuta „Highlighter 2021-40“ boja donosi svetlost, „Cotton Balls 2145-70“ u detaljima nežnost i sve je to ukombinovano sa „Downpour Blue 2063-20“ na jednom zidu iza.

Neutralne mešavine, kao što su siva i bež, pomažu da se osnaži upotreba živopisnih boja za posteljinu, jastuke i ostalu dečju dekoraciju- kao što je to ovde učinjeno sa prozračno plavom stolicom.

Iza svetlog

Ukoliko ste praktičan tip možda ćete biti zainteresovani za boje koje će bez problema pratiti rast vaše dece, prelazak bebe u veće dete.

Da biste uskladili dečju sobu sa njihovim rastom, razmislite o jačim bojama za dekorisanje prostora i za nameštaj, a praktične neutralne i svetle nijanse- za zidove, kako bi trajale iz godine u godinu.

Pisanje po zidu

Zamislite veliki zid koji se lako čisti na kraju dana- „Notable Dry Erase Paint“ to omogućava.

Ova čista boja može da bude iskorišćena preko bilo koje postojeće boje zida i da je magično pretvori u živopisni zid za suvo brisanje. Samo predajte deci markere za suvo brisanje i gledajte kako njihova kreativnost iz dana u dan oživljava. Postoji takođe i „White option“ za suvo brisanje bele table za tradicionalne stručnjake.

Photo Credit: House Beautiful

Kreda + farba + boja = kreativnost

Vi možete takođe da stvorite u dečjoj sobi prostor za izražavanje kreativnosti kredom. Benjamin Moore boja „Chalkboard“ osnažuje vas da kreirate dimanične i jedinstvene motive koje će Vaši najmlađi voleti.

Zaboravite stari stil tabli, „Chalkboard Paint“ je dostupan u više od 3,500 nijansi- bez obzira na to koje je boja soba, Vi imate širok spektar kombinacija boja.

Linija boja našeg proizvođača nudi posebnu formulaciju koja olakšava lakiranje pomoću brzih popravki i glatkih dodira.

Čuvajte komplementarnost

Hemija koja postoji u dizajnu između boja na suprotnim stranama i bojama poznatim kao „komplementarne“, je opipljiva. Kažu da, šema komplementarnih boja, koje uključuju ili primarne ili pojačane boje, stvaraju uzbuđenje i povećavaju energiju (mislimo na dresove sportskog tima).

Istražite kako ovi tipovi veselih boja – ljubičasta i žuta, plava i narandžasta, mogu da unesu osećaj hirovitosti, uzbuđenja u sobu bilo koje veličine, pogotovo ako se odlučite za primarne i duboke nijanse. Komplementarne šeme boja mogu da budu previše pojačane za nekog, pa korišćenjem primarnih boja sa svetlijim ili tamnijim komplemetom mogu da predstave suptilnije rešenje.

Akcenat na zabavi

Postojeći prostor orjentisan za dete oživite novom bojom.

„ADVANCE“ boja se koristi ovde na stolicama za kupatilo male veličine i obezbeđuje izdržljivost i pouzdanost lepog nameštaj. Šareni naglašeni nameštaj može da izmami osmeh u inače neutralnom prostoru.

Slični postovi

BOJE ZA KUHINJU

BOJE ZA KUHINJU

Dodajte savršenu završnu notu Vašoj kuhinji, bojom koja naglašava i spaja postojeće elemente i karakteristike samog prostora.

opširnije
BOJE ZA DNEVNI BORAVAK

BOJE ZA DNEVNI BORAVAK

Dnevni boravak je namenjen za provođenje slobodnog vremena i okupljanje prijatelja i porodice. Za ovaj javni prostor najbolja je farba u boji raspoloženja i atmosfere koju želite da kreirate.

opširnije

Pin It on Pinterest

Share This