BOJE ZA KUPATILA

Čak i najmanja kupatila imaju veliku ulogu u Vašem danu – stoga, ne dozvolite da se o njegovom farbanju misli naknadno.

Kupatilo je mesto na kojem se Vi i Vaša porodica spremate za suočavanje „oči u oči“ sa svetom i Vaše privatno sklonište kada želite da dopunite energiju. Podesite pravo raspoloženje sa bojom koja izgleda dobro i uz koju se i osećate dobro. Benjamin Moore Aura „Bath & Spa“ farba, jedina je koja je otporna na buđ, a poseduje i raskošan završni mat sloj koji pomaže sa vlagom. Samim tim, imate širok spektar elegantnih bezbrižnih boja.

Proverite svoj izgled

Da biste dobili precizan odraz u ogledalu kada se doterujete ili šminkate, izaberite boju koja neće reflektovati svetlost na neprirodan i veštački način.

Vrlo je korisno znati koje boje mogu da izmene svetlo, najveći uticaj imaju intenzivna plava, zelena i žuta boja; dok su krem bela i svetlo siva nijansa- siguran izbor.

SPA kao inspiracija za boje

Glavno kupatilo je mesto u kojem imate vreme samo za sebe. Odaberite nežne boje koje lako mogu da vas umire, ubace u „zen“.Bilo da je u pitanju lagani i svetli pastel ili umirujuća svetlo plava nijansa, to je Vaš lični prostor i treba da izaberete boju koju volite.

Evo jednog upozorenja: za vizuelni užitak izaberite farbu koja ima podtonove susedne spavaće sobe, bilo da su to tople ili hladne nijanse.

Malo kupatilo, veliki izgled

Takozvani prostor za puderisanje ne mora da padne u zaborav. Manji prostor ima mogućnost korišćenja jačih boja. Ukoliko nema prirodnog svetla, živopisne i bogate boje mogu da se poigraju sa veštačkim izvorom svetla kako bi od prostora dobili elegantan izgled. Možete i da eksperimentišete sa bojenjem plafona dodatnom bojom.

Meki efekti ili neutralnost

Sa svim pločicama, ogledalima, rasvetom, kupatila su puna tvrdih površina, stoga dozvolite na zidu boju koja će uneti nežnost u taj prostor. Topli beli i neutralni tonovi su vrlo privlačni u kupatilima i komplementarni sa nijansama mnogih pločica. Benjamin Moore Aura „Bath & Spa“ farba ima nežan mat završni sloj koji pruža nizak nivo sjaja i otporan je na štetne efekte vlage i buđi, a boja se dugo zadržava.

Slični postovi

BOJE ZA KUHINJU

BOJE ZA KUHINJU

Dodajte savršenu završnu notu Vašoj kuhinji, bojom koja naglašava i spaja postojeće elemente i karakteristike samog prostora.

opširnije

Pin It on Pinterest

Share This