BOJE ZA ULAZNA VRATA

Poklonite Vašim ulaznim vratima svežu boju koja će upotpuniti eksterijer kuće i poželeti posetiocima prijatnu dobrodošlicu.

Osvežavanje vrata novim sjajnim slojem boje, predstavlja brz način za prvi utisak koji će trajati. Linija Benjamin Moore AURA „Grand Entrance“ farba specijalno formulisana za spoljašnja vrata, dostupna je u svim bojama.

Slučaj: Kontrast

Većina boja i materijala za eksterijere se oslanjaju na neutralne nijanse, tako da su živopisne boje ulaznih vrata način da izrazite svoj lični stil kroz centralni deo spoljašnjosti. Nanošenjem jasnih boja na ulazna vrata može da se uporedi sa nošenjem svilene ešarpe ili kravate radi upotpunjavanja odevnog stila- mala doza boje može da učini čudo za fasadu Vašeg doma.

Topla dobrodošlica

Nijanse crvene, žute ili narandžaste boje su prirodno tople. Živopisne naglašene boje prave jak dizajnerski utisak i iznenađujući se dobro mešaju sa većinom drugih nijansi, posebno sa neutralnim koje se najčešće i koriste kao primarna boja za kuće.

Budite moderni

Zelena, siva i plava vrata prirodno prave svečani utisak pri ulasku u Vaš dom, posebno ako su u kontrastu sa toplim podtonovima kuće. Za pomoć, potražite zasićene boje koje iskaču iz Vašeg okruženja.

Beleške o harmoniji

Uzmite detalje boja iz unutrašnjosti doma kako biste za ulazna vrata izabrali boju koju volite. Razmislite o bojama koje se vide pri ulasku u Vaš dom, pa povucite iz tih prostora jaku nijansu kako biste dobili kontinuitet boja ili izaberite zasićeniju nijansu primarne boje enterijera. Ne brinite za bleđenje, Benjamin Moore Aura „Grand Entrance“ boja je podjednako dugovečna i lepa, posebno formulisana da bude glatka i da zadržava sjaj. Da li ste spremni da pretvorite inspiraciju u stvarnost? Ovde smo da vas vodimo korak po korak, od pripreme do završnice.

Slični postovi

Pin It on Pinterest

Share This